De Technische Commissie heeft samen met de trainers de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de teamindeling voor het nieuwe seizoen 2022-2023.

Zoals elk jaar is dit weer een enorme puzzel om dit voor alle teams rond te krijgen. We zijn gestart met  het opstellen van uitgangspunten en planning.  Bij de teamindeling staat te allen tijde de ontwikkeling van de spelers centraal, We hebben hierbij zowel aandacht voor de topsport lijn als voor de breedtesport. We kijken bij de indeling van de teams niet alleen naar de huidige kwaliteit maar ook naar de ontwikkelpotentie en het atletisch vermogen van de spelers en de samenstelling van de teams. Jullie begrijpen dat dit geen gemakkelijke puzzel is aangezien we komend seizoen meer dan 30 competitie spelende teams hebben en alle teams ook behoorlijk vol zitten.

Niet alleen de indeling is elk jaar weer een puzzel maar ook om voor alle groepen weer enthousiaste trainers te vinden is een uitdaging. Voor de meeste teams zijn we gelukkig weer voorzien, echter bij sommige teams zijn er nog plekken open. Heb je eventueel interesse om een team te trainen/coachen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de mogelijkheden.

De TC wil benadrukken dat de teamindeling een CONCEPT is. Zo komen er bijvoorbeeld nog mogelijke nieuwe leden bij wat invloed kan hebben op de huidige teamindelingen. De definitieve versie van de indeling wordt begin september gepubliceerd. Indien je vragen of opmerkingen hebt of als er onduidelijkheden zijn over de indeling vragen we je om contact op te nemen met de leeftijd coördinatoren van de TC.: 

  • Bcool: Han Crabbendam
  • U10/ U12: Ray Bucher
  • U14: Igor Olaciregui Ruiz
  • U16: Grisjo Koers / Miro Gelevski
  • U18 : Remco Meeder
  • U22 & senioren : Peter Ogorodnikov
  • Landelijke teams: David Pablos

Je vindt de voorlopige teamindeling hier