De Technische Commissie heeft de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de teamindeling voor het nieuwe seizoen 2021-2022.
Zoals elk jaar is dit weer een enorme puzzel om dit voor alle teams rond te krijgen. Dit jaar was het nog lastiger dan voorgaande jaren omdat we niet alle spelers bij elkaar in de sporthal hebben maar op verschillende locaties aan het trainen zijn. Niet alleen de indeling is elk jaar weer een puzzel maar ook om voor alle groepen weer enthousiaste trainers te vinden is elk jaar weer een uitdaging. Voor de meeste teams zijn we gelukkig weer voorzien, echter bij sommige teams zijn er nog plekken open. Heb je eventueel interesse om een team te trainen/coachen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de mogelijkheden.

Bij het maken van de teamindeling gaan de contactpersonen van de TC in gesprek met trainers, en de jeugd coördinator en soms ook met spelers zelf. Hierbij is geprobeerd met ieders wensen rekening te houden, maar helaas lukt dat niet altijd. Voor sommige teams, vooral landelijke, zijn er nog try-outs in juni.

De TC wil benadrukken dat dit het eerste CONCEPT is. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat er de komende periode nog nieuwe leden bij komen. Dat kan invloed hebben op de huidige teamindelingen. Een nieuwe versie van de indeling wordt eind juni gepubliceerd. Indien je vragen of opmerkingen hebt of als er onduidelijkheden zijn over de indeling vragen we je om contact op te nemen met de leeftijd coördinatoren van de TC.

Je vind de voorlopige teamindeling hier.

Fysiotherapeute Lara Schiedon is elke maandagavond van 20:20 tot 21:10 in de Goudsmithal. Of maak een afspraak met haar voor een gratis consult

 

 

Archived Articles