Vooralsnog lijkt het er op dat we "gewoon" van start kunnen gaan met de competitie. Natuurlijk houden wij de ontwikkelingen in de gaten en kan de situatie (en dus de mogelijkheden rondom wedstrijden) snel veranderen. Hierbij de uitgangspunten voor de komende tijd:
  • Houd je aan de basisregels van het RIVM (Blijf thuis als je je niet goed voelt, houd 1,5m afstand, handen wassen, niet schreeuwen en zingen)
  • Er mogen (incl teams) max. 100 mensen in de Goudsmithal aanwezig zijn, daarom gaan we maximaal 2 wedstrijden tegelijkertijd inplannen. Dit betekent sterk beperkte mogelijkheden voor de hoeveelheid publiek. Aangezien uit spelende ploegen begeleiders mee moeten nemen (ouders die rijden bijv) zal het aantal MBCA-ouders dat bij thuiswedstrijden kan komen kijken beperkt zijn. Is het te druk? Ga dan weg. Neem je eigen verantwoordelijkheid hierin.
  • Er hang teen zeep-dispencer direct naast de trap bij de ingang
  • De kleedkamers zijn wel open, maar houd je ook daar aan de RIVM richtlijnen en verblijf er zo kort mogelijk.
  • Kom kort van te voren en ga direct na de wedstrijd weer weg. Blijf niet hangen.

Het bestuur van MBCA is in overleg met AmstelveenSport om een duidelijker routing, het afplakken deel van de tribunes en meer informatie over de geldende regels in de Goudsmithal voor elkaar te krijgen. Houd u aan de RIVM regels, neem uw eigen verantwoordelijkheid en spreek elkaar aan als we toch per ongeluk even vergeten afstand te houden. Samen tegen corona!

Fysiotherapeute Lara Schiedon is elke maandagavond van 20:20 tot 21:10 in de Goudsmithal. Of maak een afspraak met haar voor een gratis consult

 

 

Archived Articles