Zoals jullie gezien hebben staat de voorlopige teamindeling al op de website. Daar vind je ook de voorgestelde trainingsdagen en tijden! Mochten er vragen over zijn, neem dan contact op met de leeftijdscoördinator uit de TC:

  • U10: Ray Bucher, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U12: Grisjo koers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U14: Ray Bucher, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U16: Miroslav Gelevski, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U18: Remco Meeder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U22/Heren: Peter Ogorodnikov, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Vrouwen, alle leeftijdsgroepen: Koen Spoorenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Alle landelijk spelende teams (mannen en vrouwen) teams: David Pablos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het voorlopige voorstel van de teamindeling is tot stand gekomen op basis van overleg in de TC. Vanwege de Covid19 pandemie hebben we helaas geen gebruik kunnen maken van een 2e ronde POP beoordelingen, zoals wel de bedoeling is vanuit het MBCA 2.0 beleid. Ook is hierdoor het voorstel voor de teamindeling later naar buiten gekomen dan onze bedoeling was. Onze excuses daarvoor. We hopen het komend seizoen de activiteiten weer op een normale manier uit te kunnen voeren. 

De buitentrainingen lopen in principe door tot eind juni maar het is aan de trainers en de groepen die komen om te bepalen hoe lang ze door willen gaan. Mogelijk dat in de Goudsmithal in juli nog even getraind gaat worden maar dat wordt gereserveerd voor de landelijk spelende teams. De landelijk spelende teams wordt gevraagd hiervoor de groepsApps in de gaten te houden voor laatste informatie.  Alle overige teams zullen pas bij het begin van volgens seizoen weer in de zaal kunnen trainen.

Vanwege de Covd19 pandemie willen we volgend seizoen vroeger starten dan normaal om wat langer te wennen aan de zaal. De start datum zal zijn de week van 17 augustus.

Het starttoernooi van het volgend seizoen zal gehouden worden in de Goudsmithal op zaterdag 29 augustus.

Fysiotherapeute Lara Schiedon is elke maandagavond van 20:20 tot 21:10 in de Goudsmithal. Of maak een afspraak met haar voor een gratis consult

 

 

Archived Articles