Blijf je lid? Geweldig! Wil je stoppen, zeg dan op voor 30 april a.s.!

Mocht je onverhoopt je lidmaatschap van MBCA willen opzeggen, doe dit dan uiterlijk 30 april a.s. door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. & Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Stuur ook een mail als je twijfelt of je wel of niet door wilt gaan. Let op: opzeggen bij je trainer/coach is NIET voldoende. Je moet echt een bericht sturen naar bovenstaande mailadressen.

Na 30 april worden namelijk de nieuwe teams samengesteld en aangemeld bij de bond. Naast de kosten die hiervoor gemaakt worden is het voor de technische commissie (en de spelers zelf) heel fijn om ruim vóór het nieuwe seizoen te weten op welke spelers we kunnen rekenen. In juni zal er al getraind worden in de nieuwe teamsamenstellingen!

Hierbij nog even de betreffende tekst uit het huishoudelijk reglement: 

In het geval het lidmaatschap wordt beëindigd na 1 mei, maar voor de aanvang van het nieuwe seizoen, dient het lid een vergoeding te betalen van €50,-. 
Indien het lidmaatschap beëindigd wordt na aanvang van het nieuwe seizoen (1 augustus), dan is het betreffende lid de volledige jaarcontributie verschuldigd.