Beste leden en ouders daarvan,

Onderstaand bericht is ook al een aantal keer gemaild, maar de respons was beperkt. Heeft u uw voorkeur al aangegeven, dan hoeft u dat natuurlijk niet opnieuw te doen.

Via de volgende link https://docs.google.com/forms/d/1VaKOdlRCQoQy8AUTinotpgMZ43FpPQSpOFbU2ai9Ub0/edit willen wij u vragen uw voorkeur voor wat betreft privacy aan ons door te geven. Om op een normale manier als vereniging te kunnen functioneren zijn een aantal dingen verplicht. Dit is in het formulier aangegeven. Andere zaken zijn facultatief en kunnen wel gevolgen hebben. Als bijvoorbeeld een substantieel aantal leden geen foto's op facebook wil, dan zullen wij waarschijnlijk de facebookpagina omzetten naar een besloten groep. 

Kees Vermunt, namens bestuur MBCA 

 

 

Dear members and parents,

Using this link https://docs.google.com/forms/d/1VaKOdlRCQoQy8AUTinotpgMZ43FpPQSpOFbU2ai9Ub0/edit we would like to ask you to let us know what you want concerning privacy. To function as a club some of the items are obligatory. This is mentioned in the form. Other things are volunteraly.

Please let us know what you want as soon as possible.

Kees Vermunt, Board MBCA

 

 

Fysiotherapeute Lara Schiedon is elke maandagavond van 20:20 tot 21:10 in de Goudsmithal. Of maak een afspraak met haar voor een gratis consult

 

 

Archived Articles