Denken jullie nog aan de Grote Clubactieloten? Verkoop er zoveel mogelijk aan vrienden, buren en familie zodat we geld kunnen verdienen voor nieuwe (schot)klokken!

Verkoop je meer dan 20 loten? Dan krijg je een 20-loten voucher met allemaal leuke kortingsacties! 

Is je boekje vol? Lever hem dan in bij je trainer/coach of doe hem zelf in de Grote Clubactie doos die in het materialenhok staat. 

Veel succes allemaal.

Bestuur MBCA

 

Please remember De Grote Clubactie and try to sell as many lottery-tickets as possible to friends, neighbours and family in order to make enough money to buy new (shot)clocks!

Did you sell more than 20 lottery-tickets? Then you'll get a 20-loten voucher with some nice discount!

Did you sell all your tickets? Hand in your booklet or put it in the Grote Clubactie box in our material storage.

Good luck!

Board MBCA

Vanaf 14 september start de Grote Clubactie en MBCA doet ook dit jaar weer mee met onze jeugdleden t/m U14.

De boekjes en verdere informatie zullen vanaf vrijdag 13 september tijdens trainingen worden uitgedeeld. En dan kan de verkoop starten!

Ons doel is dit jaar zoveel mogelijk geld op te halen voor de aanschaf van nieuwe (schot)klokken. Doe dus allemaal mee en verkoop zoveel mogelijk loten! 

Veel succes!

Bestuur MBCA

 

We hopen dat iedereen na een mooie zomerperiode weer zin heeft in het nieuwe basketbalseizoen. Hierbij ter herinnering wat korte informatie die ook via de nieuwsbrief van juni is verstuurd.

- Landelijk spelende teams trainen vanaf 26 augustus. Teamindeling en trainingsdagen staan onder het kopje teams.

- Regionaal spelende teams trainen vanaf 2 septemberTeamindeling en trainingsdagen staan onder het kopje teams.

- Het starttoernooi seizoen 2019/2020 is op 7 september van 13.00 - 19.00 uur in de Goudsmithal. Het is belangrijk dat iedereen daar is ouders, spelers, trainers en coaches. Een aparte uitnodiging per leeftijdscategorie wordt hiervoor in de eerste week september verspreid en op de website gezet. Maar zet de datum alvast in je agenda!

- Het competitieschema staat ook op de site onder het kopje wedstrijden, maar let op deze is pas vanaf 31 augustus definitief!

Tot ziens in de Goudsmithal!

TC en bestuur MBCA

Fysiotherapeute Lara Schiedon is elke maandagavond van 20:20 tot 21:10 in de Goudsmithal. Of maak een afspraak met haar voor een gratis consult

 

 

Archived Articles